U nás nátierky fičia dosť často a okrem tých, ktoré už máme odskúšané a neviem sa ich dojesť (nájdeš ich TU) som chcela vyskúšať ďalšiu, ktorú som ešte nikdy nemala a prišla mi zaujímavá hlavne tým, že do nej ide cvikla. Recept je od Ivany Maheľovej (Eľkovej).
Čo na to budeš potrebovať?
- 180 g uvarenej cvikle
- 30 g strúhaného syra
- 100 g 10% kyslej smotany
- jarná cibuľka
- soľ
- mleté čierne korenie
Postup:
- Uvarenú cviklu nastrúhame na jemno.
- Pridáme strúhaný syr, smotanu a cibuľku nakrájanú na jemno.
- Osolíme, okoreníme a všetko poriadne premiešame.
Nátierku podávame s toastom.
Chuťovo vynikajúca nátierka, konečne niečo nové a nezvyčajné 🙂
Vyskúšaj tento recept aj ty a napíš mi do komentára, či si si ho tiež obľúbil/a 😉
Ak hľadáš ďalšie: