Kuracie mäso je jedným z najviac používaných druhov mäsa v našej kuchyni. Dá sa pripraviť na neskutočne veľa spôsobov. Recept na jeden z nich, ku ktorému sa veľmi často vraciam nájdete práve v tomto článku.
Originál receptu som zahliadla u FitnessGuru a prispôsobila som si ho podľa seba. Kombinácia sójovej omáčky, citrónovej šťavy a medu pôsobí spolu s kuracím mäsom osviežujúco a mierne skaramelizovaný med dodáva jedlu sladkastý nádych. Toto jedlo je ideálne pre milovníkov sladko-slaných kombinácií!
Jednoduché, svieže jedlo plné skvelých chutí v sladko-slanom štýle - medové kuracie prsia so zeleninovým šalátom nadchnú každého nadšenca letných, sviežich jedál.
Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na kocky.
Osolíme, pridáme provensalské bylinky a olej a všetko poriadne premiešame.
Všetky suroviny zmiešame - biely jogurt s olejom, pretlačeným cesnakom, strúhaným syrom, soľou, korením a kôprom.
Šalát s mäsom môžete doplniť o akýkoľvek dressing, ktorý máte radi.